Ki gépen száll fölébe

Torlódik a tematika, hát milyen content manager az ilyen? Megírom tegnap azt a nosztalgiából font lokálpatrióta mézesmadzagot. Erre ma jön, és megtámogatja a legfrissebb viral content. Nem gondolod, hogy majd pont én nem osztom meg.

Ha nem tudod folytatni a címben szereplő verssort, akkor először is ülj le, egyes. Azt legalább tudod, mi az a quadcopter? Nem? Milyen ember vagy te? Mondjuk én se tudnám (a verssort de!), szóval let me Google that for You. Szóval egy drónszerű izé. Drónokból is csak a Frei-könyv óta vagyok képben, szóval magyarra fordítva egy olyan repülő szerkezet, aminek nem egy propellere van, mint a helikopternek, hanem négy. Hát mert ugye a lónak is négy lába van, akkor majd pont egy repkedő kütyünek ne kéne négy légfenntartó. A quadcopter nem csak úgy jókedvében repül, hanem lehet mobiltelefonnal, miegymással irányítani, ügyes, trükkös kis jószág, és mondjuk rá lehet hegeszteni egy kamerát, amivel aztán kiválóan lehet kukkolni a szomszéd lányt gyönyörű légifelvételeket készíteni a fővárosunkról. Ez történik alant, külföldre szakadt hazánkfiai a fokozott homesick veszély miatt kiemelt óvatossággal kattintsanak. Zsepi, csoki legyen kéznél.

Szédítő, ámulatba ejtő, büszke, büszke, büszke, és köszönöm, hogy nem vágtatok alá valami hejehujázó crossovert.

Note: Olvasd. El. A. Verset. Vagy legalább hallgasd meg. Könyveit égethetik véglények, szobrát dönthetik gépkocsik, meg sem rebben a zsenialitás.